U bent hier:
Productgroep  Industrial Packaging

Industriële verpakkingen - hersluitbare verpakkingen

 

Vol trots presenteren wij ons ‘oer’-assortiment: de hersluitbare verpakkingen. met het unieke, wereldwijd gepatenteerde sluitsysteem kunt u onze verpakkingen onbeperkt openen en sluiten. De hoogwaardige materialen bieden u optimaal gebruiksgemak en grote bedrijfszekerheid. Bovendien zijn ze licht in gewicht, ijzersterk en vochtwerend. Bekijk ze in de webshop! Ook wanneer u de door u gezochte verpakkingen niet in de webshop aantreft, heeft Daklapack de oplossing voor u. Samen met u kunnen we een op uw bedrijf toegesneden oplossing ontwikkelen. Voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich laten inspireren in de afdeling met Tailor Made verpakkingsoplossingen.  
 

Toepassingen industriële verpakkingen

 

Verpakkingen van Daklapack België kunt u op honderden manieren toepassen. Natuurlijk als ‘gewone’ verpakkingen, maar ook voor het presenteren en/of het verzenden van sieraden, textiel, papierwaren, bijsluiters, onderdelen, gebruiksaanwijzingen, displays, winkelartikelen, office- en computersupplies, medicijnen, kruiden, specerijen, enzovoort. Onze verpakkingen worden ook succesvol toegepast bij het verzenden van folders, catalogi, tijdschriften, prijslijsten en informatiemateriaal.


Verpakkingen op maat

 

In de webshop kun u onze verpakkingen bestellen en deze worden dan direct uit voorraad gelevert. Maar indien u bijzondere wensen heeft kunnen wij verpakkingen op maat maken, met uw eigen tekstbedrukking, kleurenbedrukking of een afwijkende vorm of formaat. Bezoek de tailor-made pagina en laat u inspireren door de voorbeelden!


nl.DaklaPack.be