U bent hier:

Algemene voorwaarden


Voorraad:
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, mocht dit onverhoopt niet het geval zijn krijgt u direct na uw bestelling bericht. Uiteraard zullen wij zoeken naar een passende oplossing.

Verzendkosten:
De order- en verzendkosten kunnen in de onderstaande tabel gevonden worden.

 

 

 

 

 

Goederenwaarde Verzendkosten
tot € 100 € 6,95
€ 100 - € 250 € 9,95
€ 250 - € 350 € 14,95
€ 350 - € 500 € 19,95
vanaf € 500 € 34,95


Online betaling:
Bij weborder met een online betaling worden de goederen die voor 12.00 uur besteld zijn, dezelfde werkdag uitgeleverd. U kunt de goederen binnen 3 werkdagen verwachten.

Op rekening:
De order dient te worden geaccepteerd door DaklaPack België. Indien wij de order niet op rekening accepteren wordt u binnen een halve werkdag gebeld door de customer service van DaklaPack België. Zonder tegenbericht wordt de order geaccepteerd en uitgeleverd.

Bij weborder met  op rekening worden de goederen die voor 12.00 uur besteld zijn, dezelfde werkdag uitgeleverd. U kunt de goederen binnen 3 werkdagen verwachten.

Levering:
De goederen worden verstuurd met DHL. Er dient iemand aanwezig te zijn.

Particulier:
Gelieve online te betalen. Vul op het afleveradres een adres in waar iemand tijdens kantooruren aanwezig de goederen in ontvangst kan nemen, bijvoorbeeld uw werkadres.

Ruilen:
De geleverde goederen kunnen na overleg met de customer service op uw kosten teruggestuurd worden. Indien de goederen onbeschadigd in ons magazijn binnen komen, wordt 90 % van de goederenwaarde  gecrediteerd en teruggestort.

Kortingen:
Kortingen gelden alleen op online bestellingen.


nl.DaklaPack.be