U bent hier:

DaklaPack Belgie

Wie zijn wij

DaklaPack Group is de moederorganisatie die onze lokale vestigingen in Duitsland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië, Spanje, de Verenigde Staten en China aanstuurt. Wij vervaardigen (hersluitbare) verpakkingen en verzorgen alle logistiek daar omheen middels een zeer breed aanbod van verpakkingen en daaraan gerelateerde producten en diensten. Dit aanbod varieert van eenvoudige enveloppen tot speciaal op maat gemaakte verpakkingsmaterialen. Daarnaast bieden we gespecialiseerde aanvullende dienstverlening, van het afvullen en verpakken van uw producten tot en met alle activiteiten rondom de verzending.
Daklapack group

services

DaklaPack Group kan u iedere fase in uw supply- en valuechain uit handen nemen: vanaf het concept tot en met de uitlevering aan de klanten. Het is aan u om te bepalen welke fase u door onze internationale operaties wilt laten uitvoeren, zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt bezighouden. U kunt daarbij gebruik maken van één of meer van de volgende oplossingen:

DaklaPack Group Innovation
DaklaPack Group Sourcing
DaklaPack Group Production
DaklaPack Group Filling
DaklaPack Group Order Handling
DaklaPack Group Fulfillment
DaklaPack Group Warehousing
DaklaPack Group E-commerce
services

innovatief en compleet

DaklaPack Group ondersteunt een groot aantal ondernemingen en organisaties in het
bedenken en ontwikkelen van innovatieve verpakkingsproducten. Wij leggen daarbij de
nadruk op het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit in de dienstverlening en het
leveren van de beste oplossing voor uw business. We zijn sterk aanwezig in eCommerce
verkoop via internet, hetgeen voor onze klanten een groot gebruiksgemak inhoudt.
We bedienen momenteel meer dan 11.000 klanten, die allen profiteren van onze hoogstaande
dienstverlening, advisering en professionaliteit.
offerte aanvragen

Daklapack belgië

Hoe speciaal de inhoud ook is, DaklaPack biedt u een passende verpakking. Dankzij ons uitgebreide assortiment van (hersluitbare) verpakkingen, is er altijd een gepaste oplossing voor uw product. Wij hebben een oplossing voor elk bedenkbaar doel. En als de verpakking niet bestaat, helpen wij u graag om een geheel nieuwe verpakking te ontwikkelen. Wij zijn gevestigd in Kortrijk en ons hoofdkantoor zit in Nederland. Om het voor u nog duidelijker te maken hebben wij onze producten ingedeeld naar toepassingen.
De toepassingen zijn:

Industrial Packaging
Compleet assortiment (hersluitbare) verpakkingen

Promotional Packaging
Opvallende (geschenk) verpakkingen, draagtassen

Laminated packaging
Gelamineerde verpakkingen die bij uitstek geschikt zijn voor producten die aan bewaring en gebruik bijzondere eisen stellen

envelopes
Promotionele en zakelijke enveloppen en verzendverpakkingen

Medical Packaging
Veilige en betrouwbare medische verpakkingen voor het versturen van diagnostische monsters en het verpakken van andere medische producten

CO-packing
Professionele afwerking en handling van gerede producten, waaronder printen, afvullen,
voorraadbeheer en verzending
website

ons assortiment

Geen inhoud zo bijzonder of Daklapack heeft er een verpakking voor. Met ons zeer uitgebreide assortiment (hersluitbare) verpakkingen is er ook voor uw product altijd een passende oplossing. Wij hebben voor elk denkbaar doel een verpakking. En als die er niet is, denken wij met u mee om te zorgen dat deze er komt! blader eens door onze brochures, die handig zijn ingedeeld naar de marktsegmenten Industrial, Promotional, Laminated, Envelopes, Medical en Co-packing. U kunt telefonisch of via onze website gratis monsters aanvragen én online uw bestelling plaatsen. Al onze standaard producten zijn uit voorraad leverbaar. Als u vóór 12.00 uur ’s morgens bestelt, wordt uw bestelling vrijwel altijd de volgende dag geleverd.
catalogus aanvragen


tailor made producten

Veel producten in ons standaardassortiment zijn ooit ontstaan door specifieke wensen van onze klanten. Steeds meer maakt DaklaPack in opdracht zogehete Tailor-made producten. U vindt daarvan in deze catalogus enkele voorbeelden. Wij denken graag met u mee over een nieuw te ontwikkelen verpakking, product of oplossing en kom en daarvoor met plezier bij u langs!
contact

aanvullende diensten

Naast een uitgebreid assortiment hoogwaardige verpakkingen biedt daklapack een viertal aanvullende diensten. Zoals u van ons gewend bent, voldoet ook de uitvoering van deze dienstverlening aan de hoogste eisen en staan wij u met raad en daad terzijde om aan uw wensen tegemoet te komen. Voor een vlekkeloze uitvoering beschikt daklapack over eigen afvulmachines, tablettellers, doseermachines, form-fill en sealingmachines met bodemvouw, inkjetsystemen en hoog-volumeprinters (kleur en zwart-wit). Met ons vaste team van productiemedewerkers zijn wij in staat om binnen korte tijd enorme aantallen handmatig te verwerken.
diensten

sourcing

DaklaPack houdt zich sinds 1975 bezig met de ontwikkeling van verpakkingen op maat. Onze klanten vragen ons echter niet alleen de inhoud te verpakken, het komt ook regelmatig voor dat zij ons verzoeken de inhoud voor hen te ontwikkelen. Onder leiding van ons Europees management ontwikkelt, produceert, verpakt en verstuurt DaklaPack een groot aantal producten. Wij leveren dagelijks talloze premiums, producten en zelfs drukwerk aan onze klanten of aan de klanten van onze klanten, uiteraard inclusief de verpakking. Vaak worden nieuwe producten in Nederland bedacht en bijvoorbeeld in Autocad ontwikkeld. Na een eventuele 3D-animatie wordt een handmonster vervaardigd. Na goedkeuring hiervan wordt onder onze deskundige begeleiding overgegaan tot de productie. Niet zelden houdt Daklapack het gereed product op voorraad. Fijnmazige orderverwerking en distributie behoren tot onze dagelijkse activiteiten. Al onze activiteiten worden vanuit het centraal magazijn in nederland geregeld. daklapack heeft daar de beschikking over maar liefst 5.000 palletplaatsen.
sourcing


nl.DaklaPack.be