U bent hier:
Productgroep  Medical Packaging

Medische Verpakkingen

 

Medische verpakkingen van Daklapack België bieden oplossingen aan ziekenhuizen, laboratoria en andere medische instellingen die biologische stoffen op verantwoordelijke en wettige wijze willen opslaan, vervoeren of verzenden. Daklapack België levert dit gespecialiseerde verpakkingsassortiment. De medische verpakkingen van Daklapack België voldoen volledig aan de internationale regelgeving zoals vervat in UN3373 en de andere protocollen met betrekking tot opslag en verzending van biologische stoffen voor medische doeleinden.

 

Medische verpakkingen op maat

 

Naast de levering van medische verpakkingen uit voorraad kan Daklapack België medische verpakkingen ook op maat maken. Bijvoorbeeld door deze voor uw bedrijf of instelling te bedrukken met uw logo, een speciale bedrukking met instructies of uw kenmerken. Bezoek voor een proeve van ons kunnen de pagina medische verpakkingen op maat.

 

Medische diensten

 

Daklapack België levert niet alleen verpakkingen, maar is ook een dienstverlener op het gebied van medisch bevolkingsonderzoeken voor het Ministerie van Gezondheid. Daklapack België biedt innovatieve medische verpakkings- en logistieke oplossingen aan instanties en bedrijven. Daklapack is een partner van ziekenhuizen en farmaceuten op het gebied van medisch onderzoek of Clinical Trials. Bezoek onze pagina over onze diensten op het gebied van Clinical Trials voor een proeve van ons kunnen op medisch logistiek vlak. Het team van Daklapack medische verpakkingen heeft een bijzondere expertise op het gebied van medische verpakking en logistieke dienstverlening. Neem contact op voor een persoonlijk advies. Wij staan u graag terzijde bij het vinden van de juiste verpakking voor uw doeleinden!


nl.DaklaPack.be