U bent hier:
 

Gelamineerde verpakkingen in alle soorten en maten


De gelamineerde verpakkingen van Daklapack België zijn hoogwaardige gelamineerde verpakkingen die voldoen aan uw speciale eisen. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld voedings- en genotsmiddelen, alsmede farmaceutische producten. Daarnaast worden de laminated packaging van Daklapack België vaak toegepast in laboratoria, onder andere voor het verpakken van productmonsters en andere stoffen en preparaten. De gelamineerde verpakkingen zijn dus met name geschikt voor producten die aan bewaring en gebruik hoge eisen stellen. Ze zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen met uitstekende barrière-eigenschappen die de inhoud juist beschermen. Bezoek de webshop voor gelamineerde verpakkingen direct uit voorraad en dus met een korte levertijd. Kunt u geen passende verpakking in de webshop vinden, omdat uw wensen te speciaal zijn? Voor een bijzondere vorm of bedrukking of andere bijzondere wensen zoals een ontgassingsventiel of spout is Daklapack België uw partner. Laat u inspireren en blader door onze Tailor Made pagina's. Of neem contact op met ons voor een persoonlijk advies. 

 

 

Gelamineerde verpakkingen afvullen

 

En tenslotte kan Daklapack België u ook van dienst zijn met het afvullen van uw verpakkingen. Daklapack heeft de juiste machines en de juiste ervaring in huis om uw verpakkingen tegen een concurrerende prijs met uw producten af te vullen. Bezoek de pagina over afvullen, machineverhuur voor een overzicht van onze mogelijkheden.

Webshop

Gelamineerde verpakkingen, stazakken, stand-up pouches, doypacks met spout of gripsluiting, papieren pouches, sealmachines

Webshop
Tailor Made

Bedrukte stazakken, stazakken op ander formaat, stazakken naar uw eigen wensen vormgegeven

Tailor Made
Afvullen

Afvullen van Gelamineerde verpakkingen, standup pouches, spouted pouches en doypacks

Afvullen

nl.DaklaPack.be